NOUTĂȚI!

https://constitutii-romania-popescu-elinor-danusia.pages.dev/
10 mai 2023 – Colegiul Tehnic „Carol I” a obținut PREMIUL I la Simpozionul Național „Imaginea publică a Monarhiei în România – Constituțiile României: Monarhice și Republicane”, ediţia nr. XII.
Organizatori au fost Colegiul Național „Iulia Hasdeu”, Şcoala Gimnazială nr. 46 și Liceul Teoretic „Al. I. Cuza” din București; proiect aprobat de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, împreună cu partenerii educaţionali: Universitatea Bucureşti, Facultatea de Istorie şi Societatea de Ştiinţe Istorice din România.


Platformă digitală de învățare.

Elinor Danusia POPESCU, profesor cu experiență și rezultate deosebite ale elevilor, doctor în Studii europene și relații internaționale, cu o teză de istorie publicată la Paris în 2021, explică în mod clar și detaliat elemente utile examenului de bacalaureat pentru disciplina istorie.
https://www.youtube.com/@ElinorDanusiaPopescu_Istorie/featured


Între 19-25 martie 2023 un grup format din 5 elevi și 2 profesori ai Colegiului Tehnic CAROL I au participat la activitățile de învățare din cadrul Proiectului Erasmus+ “Simulations de plaidoiries devant la Cour Européenne des Droits de l’Homme”, Sulmona,Italia.
Mulțumim gazdelor noastre , Liceo “Giambattista Vico”, echipei de proiect care a reușit să ne ofere o săptămână de neuitat.
Mulțumim comunității locale din Sulmona care a oferit elevilor cadouri.
Mulțumim partenerilor de proiect pentru colaborare.
#ProfilFLE
#francophonie

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010754312859


15.02.2022, Ziua Națională a Lecturii, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Carol I” – promovarea lecturii ca obicei cotidian.

Show Buttons
Hide Buttons